20.5 C
Budapest
2022. augusztus 20., szombat
Magyar Jelen
Kárpát-haza

A Magyar Művészeti Akadémiánál is bevett eszköz a cenzúra

A cenzúrát is bevetette a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) azért, hogy eltüntesse annak a nyomait, amik azt bizonyítják, milyen módon támogatja és reklámozza a balliberális oldal magyargyűlölő hangadóit a konzervatív intézmény. Az Erdély.ma oldalon tegnap Szakács Árpád azt írta: “az MMA viszont már nemcsak támogatja a magyarfóbiás rettegőket, hanem reklámozza is őket. Ahogy tette éppen most, amikor a szervezet a Hogyan tematizálja az elmúlt száz év történelmi traumáit a magyar színház? című rendezvényre invitálta a konzervatív kultúrára kiéhezett polgári olvasótáborát.”

Szakács Árpád írása nagy visszhangot keltett, számos oldal mellett beszámolt róla a legnagyobb balliberális portál, az Index is. Az ügyben az Erdély.ma szerkesztősége is rengeteg felháborodott olvasói üzenetet kapott.

Érdekesség viszont, hogy mára az MMA eltüntette annak bizonyítékait, amelyek az Erdély.ma írásában megjelentek, az említett oldal ma ezt a képet mutatta:

 

Teljesen egyértelmű, hogy a Magyar Művészeti Akadémia el akarja hazudni a múltját, de ezt már nem lehet. Íme erről az információról van szó:

 

 

 

(erdely.ma)

További híreink

Kihirdették: ünnepnappá vált “Romániában” a trianoni békeszerződés évfordulója

Varga Lilla

Újra magyar alpolgármestere van Nagybányának

Varga Lilla

“Konzervatív néppárt” – bozgornak nevezte az erdélyi magyarokat a Szabolcs megyei Jobbik alelnöke

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben