23.8 C
Budapest
2022. május 22., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

A magyar válogatottnak nem kell Petry

Egyelőre biztosan nem tart igényt a Herthától kirúgott Petry Zsoltra a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) – értesült a Magyar Jelen. Portálunk azután kereste meg a szövetséget, hogy Petry Zsoltot, a Hertha kapusedzőjét a Magyar Nemzetnek adott interjúja után a berlini klub elbocsájtotta.

– A magyar válogatottnak megvan a szakmai stábja – mondta a Magyar Jelennek Szabó Gergő, az MLSZ sajtófőnöke, akit azután kerestünk meg, hogy Petry Zsoltot a Hertha elbocsájtotta. Portálunk arra volt kíváncsi, felmerült-e a szövetségnél, hogy a magyar válogatottba hívják kapusedzőnek Petryt. Szabó Gergő közölte,

jelenleg a magyar válogatott szakmai stábja teljes, ezért most nem aktuális bármilyen változás, vagy változtatás.

Ismert, a berlini klubnál alkalmazott kapusedző a Magyar Nemzetnek adott interjújában többek közt arról beszélt, nem mindenben ért egyet Gulácsi Péterrel, a Család az család kampányban megfogalmazott, liberális véleménye miatt. Petry azt mondta: „Az egyik legkomolyabb problémának azt tartom, hogy jelentősen csökkent a véleménynyilvánítás színvonala. Mi, a nemzeti oldal képviselői elvárjuk a másik oldaltól, hogy meghallgassa a mi álláspontunkat.

Gulácsi Péternek a szivárványcsaládokról alkotott liberális véleményével a magyar társadalom többsége nem ért egyet.

Ezért sokan elkezdték őt kritizálni, pedig a véleménynyilvánítás morálisan nem támadható. Péter ugyanis nem tett mást, mint kiállt az elvei mellett. Elvi alapon nem lehet és nem is szabad őt elítélni csak azért, mert elmondta a véleményét.”

A kapusedző a migrációról is sarkos véleményt fogalmazott meg, feltehetően ez sem tetszett a Herthának. Nem is értem, hogy Európa hogyan képes morálisan ilyen mélyre süllyedni, mint ahol most van. A bevándorlás-politika nálam az erkölcsi leépülés megnyilvánulása. Olyan nemzeti értékek mentén folytassuk az életünket Európában, amelyeket hosszú évek alatt megtanultunk.

Európa keresztény földrész, én nem szívesen nézem végig azt az erkölcsi leépülést, ami végigsöpör a kontinensen.

A liberálisok felnagyítják az ellenvéleményeket: ha te nem tartod jónak a migrációt, mert rettentő sok bűnöző lepte el Európát, akkor máris rád sütik, hogy rasszista vagy. Ez nem engedhető meg, a másik ember véleményét ritkábban tolerálják, főleg akkor, ha az illető konzervatív álláspontot képvisel” – fogalmazott az interjúban Petry Zsolt.

 

(Fotó: Nemzeti Sport/Szabó Miklós)

További híreink

Nem kilenc, hanem csak három politikai erő van a Parlamentben

Faragó Dániel

A “mestertolvaj” úgy akarta feltörni az autót, hogy a tulaj benne ült

Irányi Dániel

Esztergom belvárosában erőszakoltak meg egy lányt

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen