19.6 C
Budapest
2022. október 7., péntek
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

A “másságot” propagáló Peppa Malac epizód olaszországi betiltását követeli az Olasz Testvérek párt

Az Olasz Testvérek nemzeti párt egyik vezető tagja felszólította a Rai állami műsorszolgáltatót, hogy ne adja le a Peppa Malac című rajzfilmsorozat epizódját, melyben azonos nemű párokat propagálnak – derül ki a Guardian beszámolójából.

Mint arról mi is beszámoltunk, a Családok című epizódban két leszbikus jegesmedve él együtt egy gyerekkel. Federico Mollicone, az Olasz Testvérek kulturális szóvivője kijelentette, az ilyesfajta üzenetek a kisgyermekek számára Olaszországban „elfogadhatatlanok”. Leszögezte:

Nem fogadhatjuk el a nemi indoktrinációt. Ismét lecsapott a politikai korrektség a gyermekeink kárára. Nem lehetnek a gyerekek egyszerűen csak gyerekek?”

„Arra kérjük a Rait, hogy a szóban forgó epizódot ne sugározza semmilyen csatornán vagy internetes platformon” – tette hozzá Mollicone.

Egyedüli pártként

Az Olasz Testvérek maradt az egyetlen nemzeti párt, miután a filoszemitizmusában amúgy is orbáni magasságokig süllyedő emelkedő Salvini Ligája a hatalomért cserébe feladta korábban hangoztatott elveit, és összeborult a globalistákkal. Miközben a Liga az „LGBT-emberek” védelmére és „jogaira” is hivatkozva ellenezte az afrikai és közel-keleti migrációt, addig

az Olasz Testvérek vezetője, Giorgia Meloni nyíltan ellenzi a homoszexuálisok házasságát, és örökbefogadáshoz való jogát.

Úgy tűnik, Meloni nem csak az iszlámtól, de a nyugati beteg liberalizmustól is megvédené hazáját.

Kiemelt képünkön Giorgia Meloni, az Olasz Testvérek vezetője – fotó: Wikipédia

További híreink

A hatszázadik területvédelmi tartalékos katona írta alá szerződését a Hajdúságban

Varga Lilla

Ismét szolgáltatók nevében elkövetett csalásokra figyelmeztet a rendőrség

Varga Lilla

Megérkezett a nyár leglátványosabb meteor raja

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben