35.2 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
Kiemelt

A megtámadott családanyák védelmében tüntetett a Mi Hazánk

A normalitásnak ellentmondó, Meseország mindenkié című “csodamű” ellen felszólaló családanyákat több támadás érte és éri a mai napig. Ezért a Mi Hazánk Mozgalom tüntetést szervezett az édesanyák védelmében.

Óriási felháborodást okozott a nyíltan a homoszexualitást éltető, és annak elfogadására sarkalló gyerekeknek szánt könyv a Meseország mindenkié. Dúró Dóra, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője és elnökhelyettese, megmutatta mit kellene tenni a propaganda-kiadvánnyal. Mint várható volt, óriási felháborodást keltett a magamutogatók körében, és számtalan halálos fenyegetést kapott a családanya.

Petíciógyűjtésbe kezdett a minősíthetetlen könyv ellen Schittl-Zaymus Eszter, a CitizenGO magyarországi kampányigazgatója. Mivel hangot merészelt adni a felháborodásának, szintén veréssel fenygették a magukat elfogadónak tartó egyének.

A tolerancia nevében családanyákat, szülőket bántalmazásokkal fenyegetni kritikán aluli. Ezért a mai demonstráción kiálltak értük mindazok, akik nem tűrik az ilyesfajta degenerált viselkedést.

Felkészültek az ellentüntetők, ugyanis a járdákat összefirkálták egymás kezét fogó királyfikkal és királylányokkal, matricákkal ragasztották tele a környéket, melyen a Meseország mindenkié című felirat szerepelt. Az egyik lakás erkélyén szivárványos zászlót lógattak ki, illetve egy hangszórót is kihelyeztek.

A rendőrség a botrányos hanghatás ellen semmit sem tett egészen addig, amíg a rendezők a maguk kezébe nem vették a dolgokat. Utána vette kezdetét az intézkedés.

A budapesti Bródy Sándor utcában tartott demonstráción elsőként Dr. Osztie Zoltán római katolikus plébános szólalt fel. Úgy fogalmazott:

“Nem vagyunk toleránsak a bűnnel szemben, nem vagyunk érzékenyítve… Mi már győztünk, mert Isten pártján vagyunk. Aki Isten ellen foglal állást, az már veszített. Védeni kell az igazi szabadságot, az ember méltóságát, a valódi szeretet.”

Utána Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese következett, aki így köszöntötte a demonstrálókat:

“Isten hozott Benneteket! A Labriszt meg az ördög vigye.”

Beszédében elmondta, a gyerekeinket akarják evolúciós csapdába csalni.

A mese a tudatos gyereknevelés kihagyhatatlan része, ahol tiszta erkölcsi világot kell felállítanunk. A könyv nem csak a gyerekek, de a kultúránk elleni támadás is. Ludas matyit mindenki ismeri, de Ludas ratyira senki nem kíváncsi.

Úgy folytatta, hogy a tudósok beszélnek arról, a homoszexualitás kialakulását csak részben okozzák genetikai tényezők, fontosak az egyént körülvevő tényezők és a környezet is.

A Fidesz tűri a homoszexuális lobbi terjedését, ölbe tett kézzel nézik a deviÁns propagandát, én nem tűrtem: ledaráltam a könyvet. Kiálljuk a próbákat és a Fidesz helyett is eltakarítjuk a deviáns lobbit!

Őt követte Vári Kovács Péter színművész , és egy hagyományos mesét mesél a királyfiról, a királylányról, a szeretetről és a sóról. Nem holmi homoszexuális királyi párról, aminek se füle se farka.

Dócs Dávid a Mi Hazánk alelnöke, Cserháthaláp polgármestere beszédében kiemelte:

“Egy ideológiai háború kellős közepén állunk.”

Szakács Árpád újságíró, könyvkiadó nyomatékosította:

Ne bízz meg mindenkiben, ne legyél ostoba, mint a kisgidák a kecskék és a farkas mesében A farkashoz hasonlóan a deviánsok is beteszik a lábukat az életünkbe. Hiába öltöznek be szivárványos álruhába, eszméjüknek bűze elárulja őket. Ezek ugyanazok, akik 1918-19 és 45 után is lerombolták az országot. Lassan és alattomosan foglalják el az életünket.

A tüntetésen felszólalt Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.

Beszédében elmondta, hogy a deviánsok családanyákat fenyegetnek. Egy gyáva kisebbséggel állunk szemben. A deviánsok terrorban tartják a társadalmat, ráerőltetik betegségüket a társadalomra. Arisztotelész még ki merte mondani az igazságot a homoszexuálisokról (a hajlam mellett a környezeti hatások még befolyásolóbb tényezők), a mai tudósok ezt már nem tehetik meg deviánsok lobbija miatt.

“Ami Csurka Istvánnak a zsidókérdés volt, az nekünk a 21. században a deviáns LMBTQ-lobbi.”

Hozzátette:

Nyugat-Európában az AfD-nek van buzitagozata, ahogy számos más ország jobboldali pártjaiban is. Egyedül mi és a lengyelek álljuk a sarat. A mi gyerekeink tudják, hogy mi az igazság a mesekönyvekben. Tudják, ha a farkas megjelenik, akkor be kell zárni azt a bizonyos ajtót. Ebben a harcban minden megengedett, csak az ellenségeinken múlik, meddig kell elmennünk az önvédelemben

– zárta gondolatait Toroczkai László.

  

magyarjelen.hu

További híreink

A Hit Gyülekezetének hívei a legszegényebbek, a Mazsihiszé a leggazdagabbak

Irányi Dániel

Mi Hazánk: Központi szabályozással kell véget vetni a maszkőrületnek!

Irányi Dániel

Meghalt Wichmann Tamás

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben