26.1 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
Hírek

A mezőgazdasági embargónak is véget vetne a Mi Hazánk

Folytatódnak országszerte a tüntetések, melyeket a Mi Hazánk tart a rezsimegszorítások ellen. Tudósítóink ezúttal Esztergomban jártak, ahol tegnap szólaltak fel a párt politikusai a kormány intézkedései ellen. Az eseményt Méhes Szilveszter, a nemzeti párt esztergomi szervezetének alelnöke nyitotta meg, ki a közelmúltban időközi önkormányzati választáson közel 15%-os eredményt ért el, bizonyítva, hogy a Mi Hazánk a Parlamentbe jutást követően folyamatosan erősödik. Megosztotta gondolatait Ábrahám Barnabás is, Komárom-Esztergom megyei elnök, ki tágabb, világpolitikai kontextusba illesztette gondolatait.

A magyar munkavállalók szemüvegén át Lantos János, a párt munkaügyi kabinetjének elnöke láttatta az eseményeket, az ő beszéde alább teljes terjedelmében meg is tekinthető:

Az tüntetés fő szónoka Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke, országgyűlési képviselője volt, ki külön kitért arra is, hogy véget vetnének a mezőgazdasági embargónak, az ő beszéde is megtekinthető portálunkon:

További híreink

A munkaadók és a munkavállalók is nehezebb helyzetbe kerülnek- a KKV szektorban megszűnik a rezsicsökkentés

Faragó Dániel

Újabb két Airbus helikopter érkezett a szolnoki bázisra

Varga Lilla

A holland hatóságok ellenzik a lakosság “pedofilvadászatát”

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben