20.8 C
Budapest
2022. augusztus 12., péntek
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

A Mi Hazánk elítéli az Amerikai Egyesült Államokban tapasztalható kettős mércét és a fehérellenes rasszizmust

A Mi Hazánk Mozgalom mélyen elítéli az Amerikai Egyesült Államokban (és világszerte) tapasztalható kettős mércét, a fehérellenes rasszizmust, amely a tegnapi események után is tetten érhető – írja közleményében a párt. 

A Mi Hazánk szerint

Amennyiben nem kíséri ugyanolyan felháborodás a tegnap agyonlőtt 35 éves nő, az amerikai légierő veteránjának halálát, mint a büntetett előéletű George Floyd és más fekete bőrű bűnöző megölését, az újabb bizonyíték arra a kettős mércére, amely világszerte sújtja az európai gyökerekkel rendelkező embereket.

A párt szerint szintén elfogadhatatlanok “a választási csalásra utaló jelek, valamint a cenzúra, amelyek beárnyékolták az amerikai elnökválasztást”.

Egyúttal felszólítjuk az Amerikai Egyesült Államokat, hogy a jövőben ne avatkozzon be más országok belügyeibe, hiszen láthatóan a legalapvetőbb demokratikus elvek sem érvényesülnek az USA-ban

– zárja közleményét a Mi Hazánk.

 

További híreink

Mi Hazánk: semmit nem ér a Fidesz gyermekvédelmi törvénye!

Kemény János

Újszülötteket és várandós nőket is gyilkoltak, persze robbantottak is

Kiss Albert

Az EP kötelezi a terrorista tartalmak gyors törlését

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben