21.1 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Hírek Kiemelt Vélemény

“A Mi Hazánk felemelkedésének oka, hogy nyíltan, őszintén, egyértelműen beszél”

Számos politikai elemző úgy látja, a 2022-es országgyűlési választásoknak tulajdonképpen két győztese volt. Az egyik a Fidesz, a másik a Mi Hazánk. S ennek köszönhető, hogy a április 3-a óta tulajdonképpen folyamatosan erősödik a nemzeti ellenzéki párt, míg a balliberális ellenzék térfelén viszályokat látunk, a teljes szétesés jelei mutatkoznak meg – gondoljunk a Jobbik kálváriájára. Ezt így látja számos jeles közéleti személyiség is.

(Fotó: MTI – Vajda János)

– Az a lényeg, hogy a Jobbik mára egy semmirevaló emberek gyülekezete lett. Ha a történelemi Jobbikról beszélünk, számukra még fontos volt a magyarság, a határon túli testvéreink élete, jövője, a Szent Korona, a magyar zászló tisztelete, ezek mind-mind jelképei, erőt merítő forrásai voltak. Mindezeket a Jobbik elveszítette teljes értelemben. A Mi Hazánk pedig tökéletesen tovább élteti – fogalmazott portálunknak Mónus József, világhírű, többszörös világrekorder tradicionális távlövő íjász.

Mónus ezért úgy gondolja, hogy mindazok, kik szeretnék a dicső magyar múltat a jövőnek átadni, és ellenzékiek, tehát nem elégedettek a jelenlegi kormányzattal, számukra a Mi Hazánk a megfelelő választás.

– A Mi Hazánk felemelkedésének elsődleges oka az, hogy őszintén, nyíltan, egyértelműen beszél. Van az a bizonyos kínai rajz, a majom, amelyik befogja a száját, ilyen értelemben az összes politikai pártra a Mi Hazánkon kívül az a jellemző, hogy bizonyos nagyon fontos dolgokat elhallgatnak – ezt már Dr. Téglásy Imre életvédő, az Alfa Szövetség elnöke mondta.

(Fotó: vasarnap.hu)

Téglásy szerint a második ok, hogy a Mi Hazánknak van szeme meglátni a problémákat. Elég itt a végrehajtókra gondolni, de többi más dologra is tudna utalni. Hozzátette, valóságalapú politizálást folytatnak, a valóságra építve alakítják ki álláspontjukat.

– A harmadik ok pedig az, hogy van füle meghallani azokat a hangokat, amelyeket egyébként a magyar átlagpolgár nem hall meg, például a magzati gyermekek sikolya. Akikért a szívhang-törvénnyel is igyekszik szót emelni

– összegezte meglátásait, majd zárásképpen hozzáfűzte: ez tehát a száj, szem és a fül, mint szimbolikus hármassága.

– Arról van szó, hogy a világban jelentős paradigmaváltás zajlik, a társadalmi-közgazdasági folyamatokat illetően. A változás iránya olyan, mint amilyet egyébként a Mi Hazánk Mozgalom is képvisel

– vélekedik Varga István pénzügyi szakértő.

(Forrás: Youtube)

Varga szerint ilyen értelemben a Mi Hazánk egy modern, jövőbe mutató tevékenységet folytatnak. A jelenlegi közgazdasági gondolkodás az elmúlt egy-két évtizedben lényegében már csődöt mondott. A jövő a globalista, monetáris folyamatokkal szemben más, emberi tudásra, tisztességre, természeti értékekre figyelő gazdasági tevékenységet kíván. Ezt már nagyon sok helyen felismerték, csak különböző mértékben fordulnak az új irányba, zárta gondolatait.

(Kiemelt kép: Mandiner – a Mi Hazánk majálisa)

További híreink

Gulyás: pünkösd után érhetjük el az ötmillió első oltást

Varga Lilla

Ön is tehet a járvány megfékezéséért és az idősek védelméért!

Dunai Tibor

Zalaegerszegen mindenki kap védőmaszkot

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen