25.2 C
Budapest
2021. június 24., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Gazdaság

A Mi Hazánk hatósági árakkal fékezné a költségeket az építőiparban

A közeljövőben komoly problémákat jelenthetnek az építőiparban rohamosan növekvő árak, amely már most erősen érződik és lecsapódik a lakások építésében és a régi otthonok felújításának költségeiben is, amire mielőbbi megoldást sürget a Mi Hazánk Mozgalom. -hívja fel a figyelmet Dr. Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk Mozgalom végrehajtási, hitelügyi szakpolitikusa, a párt országgyűlési képviselőjelöltje.

A politikus szerint ennek következtében a lakásfelújítási támogatások, a családok otthonteremtési kedvezményei és az új lakásépítéseket ösztönző kormányzati lépések nem képesek elérni eredeti céljukat, és kedvező hatásaikat teljes egészében nem fejtik ki. Előfordulhat olyan, hogy az előre tervezett költségek és munkadíjak már a kivitelezés során sokkal magasabbak lesznek, így a családok kénytelenek lesznek újabb hitelhez folyamodni, amely már nem támogatott hitelből vagy kölcsönből lesz fedezve. Így a kormányzati intézkedések céljai csorbulnak és újból a kizsákmányoló bankok karmai közé taszíthatják a magyar családokat.

A Mi Hazánk Mozgalom ezért hatósági ár bevezetését és meghatározott beszállítói árat követel az építőiparban annak érdekében, hogy a családalapítást elősegítő támogatások a céljukat a továbbiakban is maximálisan szolgálják, és a magyar családok ne szenvedjenek újból, a lassan csak látszatsegítségnek tűnő intézkedés miatt!

-zárja közleményét a Mi Hazánk képviselőjelöltje.

További híreink

A Mi Hazánk hatályon kívül helyezné a trianoni békediktátumról szóló törvényt (videó)

Kiss Albert

Szobrot kapott a balta, amivel leverték az usankát

Dunai Tibor

Meghalt 12 beteg, 2443-ra emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben