35.2 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírek

A Mi Hazánk Ifjai kiáll a politikai véleményük miatt meghurcolt fiatalok mellett

A celldömölki alpolgármester Hencz Kornél rosszul viseli a választási vereséget. Most helyi fiatalokon vezeti le frusztrációját.

A választást követően választási plakátját használták darts táblának helyi fiatalok és ezért feljelentést tett majd személyesen beszélgetett el az idézőjeles bűnelkövetővel. Az iskola fegyelmi büntetésben részesítette a tanulót. Jó hogy nem börtönbe zárják vagy ott helyben kivégzik a fiatalt – írja közleményében Vékony Csongor, a Mi Hazánk Ifjainak elnöke. Folytatás alább.

A Mi Hazánk Ifjai szerint diákcsíny formájában végrehajtott politikai véleménynyilvánításért napokon át zaklatni és feljelenteni egy tanulót a baloldaltól megszokott esztelenségre vall.
Mi olyan Magyarországot szeretnénk teremteni, ahol ilyen nem fordulhat elő. Hencz Kornél vívja meg harcát politikai ellenfeleivel és ne iskolás diákokkal!

További híreink

Emmi: az iskolaigazgatóknak ki kell deríteniük, hányan vették fel az oltást

Irányi Dániel

Elment a pénz a Wellhellora – kampány helyett inkább fesztivált csinált a Momentum

Faragó Dániel

Vizsgálatot rendelt el az OBH a Szeviép-vezéreket felmentő szegedi bírónő ügyében

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben