21.1 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt

A Mi Hazánk kasztrálná Kaletát

Felháborítónak, elfogadhatatlannak, a jogállamiság megcsúfolásának tartjuk a pedofil politikusbűnöző, Kaleta Gábor ügyében meghozott ítéletet, amellyel a bírság azt üzeni a társadalomnak, hogy a Kaletához hasonló szexuális ragadozók megúszhatják büntetlenül – írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke. Folytatás alább.

A Fidesz egykori nagykövete elleni ítélet akkora közfelháborodást váltott ki, hogy a saját emberének hónapokig falazó kormánypárt is kénytelen volt megszólalni az ügyben. Kocsis Máté frakcióvezető most felháborítónak nevezte az ítéletet, és azt ígérte, az összes gyermekvédelmi jogszabályt szigorítják, és lehetővé teszik, hogy nyilvános listákat lehessen vezetni a pedofilokról. Arról azonban hallgatott Kocsis, hogy a Mi Hazánk Mozgalom már tavaly követelte, hogy ne vonatkozzon semmilyen adatvédelmi törvény és jog a pedofilokra.

Legyen egy bárki által kereshető, nyilvánosan hozzáférhető adatbázis, ahol minden pedofilt fényképpel, személyes adataival, lakcímével bárki azonosíthat. Azt is felvetettük hónapokkal ezelőtt, hogy módosítsa úgy az Országgyűlés a büntető törvénykönyvet, hogy a pedofil bűnözők esetében kiszabható büntetési tétel legyen a kémiai kasztrálás lehetősége és a jelenleginél sokkal súlyosabb büntetéseket kapjanak.

További híreink

„Igazság csak egy van: amikor az ember bevallja, hogy hazudott” – beszélgetés dr. Szöllőssy Tibor túlélő csernobili orvossal

Joó György

A főpolgármester-helyettes szerint leállhat a 2-es metró

Gabay Dorka

Bolíviában nem engedték be és könnygázzal fogadták a hazaérkezőket (videók)

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen