2.4 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
BelföldHírek

A Mi Hazánk Mozgalom tiltakozik a védettségi igazolvány kötelezővé tétele ellen

A Mi Hazánk Mozgalom elfogadhatatlannak tartja, hogy sport- és szabadidős rendezvényekre, vendéglátóhelyek zárt tereibe, turisztikai helyszínekre, uszodákba, edzőtermekbe, mozikba, színházakba csak azok mehetnek a jövő héttől kezdődően, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek.

Álláspontunk szerint mindez diszkriminatív, ezért elvárjuk, hogy ne legyen Magyarországon kötelező oltási könyv, amivel az emberek szabadságát korlátozzák.

Minden veszélyeztetettnek lehetősége van arra, hogy a nyár előtt beoltsák, így aki fél a vírus kockázatától, magát beoltathatja, de aki úgy dönt, hogy nem él ezzel a lehetőséggel, álláspontunk szerint semmilyen hátrányos megkülönböztetéssel nem sújtható.írja Dúró Dóra.

A Mi Hazánk parlamenti képviselője továbbra is azt kéri, hogy mindenki írja alá a lezárásellenes kezdeményezést, hiszen ezzel a párt az oltási könyv kötelező, diszkriminatív jellege ellen is tiltakozik. 

További híreink

A Mi Hazánk véget vetne a követeléskezelők és végrehajtók közös üzletének

Kemény János

Antifa társasjáték került kereskedelmi forgalomba Franciaországban

Magyar Jelen

A Légió Hungária erdélyi divíziójának közleménye, a december 1-re, Székelyföldre szervezett soviniszta szervezetek felvonulása kapcsán

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben