9.4 C
Budapest
2022. május 19., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

A Mi Hazánk nem támogatja a korlátozások érvényben tartását

Lezárásellenes pártként nem támogatja a Mi Hazánk, hogy a korlátozások érvényben tartását minél előbb, házszabálytól eltéréssel fogadja el az Országgyűlés, és nem fogjuk támogatni azok fenntartását sem – írja közleményében Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.

Hozzátette, pártja tiltakozik az oltás lehetőségével nem élők hátrányos megkülönböztetése ellen:

“Legyen joga mindenkinek dönteni! Aki úgy érzi, hogy rá fertőzésveszélyt jelenthet egy oltást visszautasító honfitársunk, az önmagát beoltathatja. Mindenki dönthessen a maga sorsáról, ne diszkriminálják a másként gondolkozókat!”

A politikus szerint “gigantikus kiadások vannak a lezárások miatt, pedig e pénznek volna helye pl. az egészségügy különböző területein”. Felbecsülhetetlen egészségkárosodást szenvednek el az emberek a halasztott műtétek, az elmaradt kontroll- és szűrővizsgálatok miatt – tette hozzá a képviselő.

“A Mi Hazánk mint a lezárásellenes párt nem hagyhatja szó nélkül az uszodák kontraproduktív bezárását, és a minisztériumi állásfoglalás nyomán hónapok óta többnyire szünetelő tornaórákat, miközben a mindennapos testnevelésre most nagyobb szükség volna az immunrendszer erősítése érdekében, mint máskor. Szlovéniában ezért nyitották meg az uszodákat és edzőtermeket, Magyarországnak is lépnie kell!”

– zárta közleményét Dúró Dóra

Magyarjelen.hu

További híreink

A málenkij robot áldozataira emlékeztek a kárpátaljai Szolyván, Beregszászban és Dédán

Varga Lilla

Ausztria szerint késik a veszélyes variáns, ezért felfüggesztik a kötelező oltást

Faragó Dániel

Tovább folytatódik a győri-ohiói együttműködés

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen