3 C
Budapest
2022. december 9., péntek
Magyar Jelen
Kiemelt

A Mi Hazánk támogatja a postás szakszervezetek tüntetését

A Mi Hazánk támogatja a szombatra meghirdetett postás szakszervezetek tüntetését – jelentette ki Lantos János választókerületi elnök a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium előtt, ahol szombaton demonstrálni fognak a postások.

Mint fogalmazott, elfogadhatatlan és felháborító, hogy az egyébként még az általa nevetségesnek tartott 10 százaléknyi béremelést sem hajlandóak megadni, amit még az év elejére megígértek.

– A postások nagy része minimálbérért vagy a garantált bérminimumért végez egy olyan munkát, mely az ország normális működése szempontjából elengedhetetlen

– mutatott rá.

Lantos szerint inkább a milliós igazgatósági prémiumok osztogatását kellene megszüntetni, az értékesítési elvárásokat felszámolni, javítani a munkakörülményeket, és a 10 százalékot jóval meghaladó béremelést kieszközölni, hiszen csak a múlt évben 5 milliárd állami támogatást kapott a cég.

– A Mi Hazánk mellettük áll, jelszavunk az, megbecsülést a magyar postásnak

– zárta gondolatait.

További híreink

4500 orvos tervezi felmondását az új egészségügyi törvény miatt

Irányi Dániel

Tizenhárom éves “fiatal” rabolt Budapesten

Irányi Dániel

Horthy freskó Kecskeméten: a Fidesz megérti “zsidó testvéreinek fájdalmát”

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben