28.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
Hírek

A MÖM is kiáll a szélsőséges liberálisok által életveszélyesen megfenyegetett Dúró Dóra, Budaházy Edda és Schittl Eszter mellett!

Az elmúlt napokban komoly felzúdulást váltott ki a hír, miszerint olyan, gyermekek számára készült könyv került forgalomba Magyarországon, melyben a szexuális devianciát népszerűsítik. A minősíthetetlen “kiadványról” és azzal kapcsolatos eseményekről lapunk is beszámolt.

A felháborító esetre reagált többek közt Dúró Dóra is, aki tiltakozásul megsemmisítette az említett kiadvány egy példányát. Az erről készült videófelvétel közzététele óta folyamatosan, ezres nagyságrendben kapja a sértő, trágár üzeneteket és hozzászólásokat, életveszélyes fenyegetéseket. De nemcsak ő, hanem az ügyben szintén megszólaló Budaházy Edda és Schittl Eszter is az agresszív balliberálisok célkeresztjébe került.

Utóbbi hölgy ráadásul mindössze annyit tett, hogy vette a bátorságot, és aláírásgyűjtésbe kezdett az efféle kiadványok terjesztése ellen, amiért aztán a tolerancia bajnokai egyenesen a halálát kívánták, és családtagjai bántalmazását helyezték kilátásba.

Ezért a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Légió Hungária úgy határozott, hogy közösen állnak ki a három hölgy, Budaházy Edda, Dúró Dóra és Schittl Eszter mellett, és azt üzenik mindazoknak, akik négygyermekes magyar családanyákat akarnak meglincselni, hogy jól gondolják meg, mielőtt ilyesmire vetemednének, mert edzett, fehér, heteroszexuális férfiakkal fogják szembetalálni magukat.

A fenyegetések egyre csak gyűlnek, és minősíthetetlen stílusban ócsárolják a családanyákat. Ennek fényében a Magyar Önvédelmi Mozgalom is csatlakozik azokhoz a magyar hazafias szervezetekhez, amelyek közös közleményükben biztosították kiállásukról az életveszélyesen megfenyegetett Dúró Dórát, Budaházy Eddát és Schittl Esztert.
“A hagyományos családmodell és a normalitás védelme a nemzeti megmaradásunk egyik legfontosabb alapértékét jelenti. Meggyőződésünk, hogy a szexuális deviancia ellen bátran fellépő édesanyák állnak az igazság oldalán a Magyar Önvédelmi Mozgalom pedig ebben a küzdelmükben ott áll mellettük!”
-hangsúlyozta a Magyar Önvédelmi Mozgalom.
Íme az igazi férfiak, aki megvédik azokat a nőknek, akik nem kérnek a mocskos “mesevilágból”.

További híreink

Posztkongresszus szindróma – újra kilépési hullám indul a Jobbikban

Faragó Dániel

Kína felfegyverzi mesterséges szigeteit

Irányi Dániel

Bejelentés: Orbán Viktor hivatala elé vonul a Mi Hazánk

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben