1.8 C
Budapest
2021. december 6., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Hírek Humor

A munkásőrök előbújtak a panoptikumokból

A Hagyományőrző Munkásőr Társaság az alábbi közleményt adta ki FB oldalán:

KÖZLEMÉNY

“Kedves Elvtársak, Barátaink!

Megkezdődött a Hagyományőrző Munkásőr Társaság személyi állományának ruházati ellátása, a 65 M gyakorló öltözettel.

Az Országos Parancsnokság döntése értelmében pedig könnyített nyári viseletként, egyúttal rendszeresítésre került az alábbiakban szemléltetett egyen póló is.

Híven Társaságunk szellemiségéhez, az egyenruha viselési rendjéhez, az itt rendszerbe került egyenruhákat a meghatározott módon, továbbra is, kizárólag a rendezvényeinken, összejöveteleinken, munkásmozgalmi és nemzeti ünnepeinken adódik módja és lehetősége viselni Társaságunk tagjainak és pártoló tagjainak.

Természetesen ez alól továbbra is kivételt képeznek azon rendkívüli helyzetek társadalmunkban, melyek során árvízi védekezések, egyéb polgári védelmi részfeladatok megoldása esetén, teljes tagságunk vagy annak egy része Magyarország Alaptörvénye értelmében állampolgári kötelességének teljesítésére kényszerül.

Hagyományőrző Munkásőr Társaság
Országos Parancsnoksága”

Nem fűznénk hozzá semmilyen véleményt…

Elemi.hu

További híreink

Belső kutatásokból pontosan tudta a Facebook, milyen káros hatást gyakorolnak a fiatalokra

Irányi Dániel

Áder János meghívta Ferenc pápát Magyarországra

Dunai Tibor

A kormány elárulta, miért maradhatnak nyitva a kaszinók

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben