0.8 C
Budapest
2022. december 7., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírek

Elfogták a férfit, aki a hajánál fogva húzott egy nőt

A pápai rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki a hajánál fogva húzott egy nőt maga mellett a 83-as főúton, írja a police.hu.

Személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat a rendőrség büntetőeljárást a 19 éves dabronyi lakos ellen, aki október 18-án délután a 83-as számú főút pápai szakaszán vonszolt egy nőt maga után a hajánál fogva. A hatóságok elől elrejtőzött férfit egy dabronyi ingatlannál fogták el október 31-én délután. A férfit őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki, a rendőrség kezdeményezte az előzetes letartóztatását.

Mint ahogy azt korábban is írtuk,

sajnos az ehhez hasonló deviáns és agresszív viselkedés egyre jellemzőbb lett az utóbbi harminc évben Magyarországon a cigányság körében. Hiába öntik az integrációba a milliárdokat, amíg cigányság vezető rétegeivel karöltve a pénzt ellopják, és mind a kormánypárt, mind a baloldal csak olcsón megvehető szavazatokként tekint a romákra, addig nem javulhat a helyzet. Csak a társadalmi normák szigorú betartatásával és a cigányságon élősködő bűnözők, drogdílerek és uzsorások rács mögé zárásával lehet esély a szebb jövőre.

(Police.hu, Index.hu)

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben