2.1 C
Budapest
2022. december 3., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírek

A parkoló mutyi főtámogatójából bizottsági tagot csináltak Karácsonyék

Baranyi erről nem tudott semmit, tényleg, honnan is tudott volna…

Baranyi Krisztina, Ferencváros független polgármestere a Facebookon jelezte, hogy a Fővárosi Közgyűlés egyetlen bizottságában sem fog dolgozni, mert a Budapestet vezető pártok nem tartották arra érdemesnek. Ezzel szemben Pál Tibort, akit a ferencvárosi képviselő-testületből közel 30 év után kiszavaztak, beválasztották a Fővárosi Közgyűlés Költségvetési Bizottságába.

Az MSZP-s Pál Tibor, aki Moszkvában tanult, és már 1985 óta bent ül a tanácsban, később az önkormányzatban, a kerület legtapasztaltabb politikusa. A helyi fideszesekkel való harmonikus kapcsolatának hosszú története van. Gegesy Ferenc, aki 20 évig vezette a kerületet így nyilatkozott róla: „Az MSZP helyi vezetőjének legalább tíz év óta kimutatható, gyümölcsöző együttműködése van a Fidesszel.”

A kerületi parkolást, amit mára közismerten alvilági módszerekkel üzemeltetnek, 9 éve támogatja Pál Tibor és csapata, és hiába küzdött azért évekig a helyi ellenzék, hogy bontsák fel a kerületieket szisztematikusan kifosztó parkolási szerződést, az MSZP a szavazásoknál mindig besegített a Fidesznek. Pál Tibor a mostani kampányban is mindent megtett, nehogy olyan polgármester kerüljön a kerület élére, aki kiebrudalná a parkolási cégeket és elszámoltatná a kerületiek kárára gazdagodókat.

Baranyi azt írja, hogy a pozíciókról szóló előterjesztéseket nem tudta megszavazni, mert 10 perccel azok tárgyalása előtt kapta kézhez őket, így szembesült a helyzettel. „Van ami nem változik” – írta. (444)

Nem tudott róla. Na. Van ilyen. Csak 10 perc. Nem tudott róla.

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben