5.4 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírek

A pornóiparban dolgozhatott a kormány legújabb kampányarca

Erotikakiállítások szervezésével és pornófilmek forgatásához lányok szervezésével foglalkozott korábban az a nő, aki jelenleg a kormány plakátjain szerepel, értesült a balliberális Narancs.hu több forrásból.

B. Erika ironikus módon épp a kormány családbarátnak mondott politikáját népszerűsíti, hiszen az „Egymillió gyerek kap ingyen tankönyvet” feliratú plakátokon látható.

A Narancs.hu úgy tudja egy névtelenséget kérő, a korábbi időszakból őt ismerő forrásból, hogy B. Erika 2008 és 2009 között Tomor Andrásnak dolgozott. Erről a lap megkérdezte Tomort, aki megerősítette értesülésüket. Mint mondta, valóban dolgozott neki, „kiállítás szervezésében, lányok szervezésében”. Mikor arról érdeklődtek, hogy a kiállításra vagy a filmforgatásokhoz is szervezett-e lányokat, Tomor azt felelte, hogy „mindenféle feladatkörre”, és „ő koordinálta őket”.

Ahogy a „szakmában” hívják, „Pornós Tomor” a rendszerváltás után kezdett pornófilmeket gyártani Tom-Média nevű cégével, valamint 2005-től kezdődően az Erotika Expo, illetve az Erotika Parádé nevű rendezvényeket is ő szervezte.

A lap megkereste B. Erikát is, aki tagadta, hogy Tomornak dolgozott volna. Azt viszont elismerte, hogy egy barátnőjén keresztül valóban ismerte a pornóproducert, „ha volt kiállítás, akkor kinéztünk rá”, de azt is hozzátette, sosem dolgozott a pornóiparban. Hangsúlyozta, ő családos anyuka.

(Index.hu, Magyar Narancs nyomán)

További híreink

A Mi Hazánk javasolta, a kormány megfogadta: nem emelkedik tovább a rendszerhasználati díj

Horváth Tamás

Belesodorhatja-e a kormány hazánkat a háborúba az EU-s pénzekért cserébe?

Irányi Dániel

Multik vagy magyar vállalkozások – kiket támogat a kormány?

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben