4.7 C
Budapest
2021. április 13., kedd
Magyar Jelen
Belföld

A Rothschild családdal tárgyalt Szijjártó

Miközben a Momentumnak csak a Rothschildok korábbi bankára, Emmanuel Macron jutott, addig “nemzeti” kormányunk külügyminisztere már személyesen a “nagyokkal” ülhetett egy asztalhoz. 

“A Rothschild család története az 1700-as évekre nyúlik vissza, ők alkotják a világ egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb bankárdinasztiáját, vállalatuk a világ egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatást nyújtó társasága. Erőteljesen jelen vannak Közép-Európában, mi is szívesen működünk velük együtt”

– írta ömlengős Facebook-posztjában a miniszter. Arról egyelőre nincs információnk, mégis milyen ügyben ült le Szijjártó a Rothschildokkal, de hát a történelmi tapasztalatok amúgy azt mutatják, ha ezekkel köt alkut az ember, abból baj nem lehet, igaz?

A Rothschild család története az 1700-as évekre nyúlik vissza, ők alkotják a világ egyik leggazdagabb és…

Közzétette: Szijjártó Péter – 2021. február 4., csütörtök

Kiemelt kép: Szijjártó Péter hivatalos Facebook-oldala

További híreink

Pest megyében is újraindulnak a közlekedési vizsgák

Dunai Tibor

Kábítószer-kereskedők buktak le Kecskeméten (videó)

Kiss Albert

Rogán befolyása nem csökken, övé lesz a koncessziós iroda is

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben