2.4 C
Budapest
2022. december 3., szombat
Magyar Jelen
Hírek

A stílus maga az ember, avagy így beszél egy jobbikos képviselő

A stílus sokat elárul egy ember személyiségéről, így érdekes információkat tudhattunk meg Egyed Zsoltról is, aki a Jobbik korábbi országgyűlési képviselője volt, jelenleg pedig kompenzációs listáról bejutva önkormányzati képviselője Kazincbarcikának.

Többen is felhívták a figyelmünket ugyanis arra, Egyed Zsolt – nincs jobb szó rá – kocsmai hangnemben kommentelget a Facebookon, mely méltatlan egy képviselőhöz, ráadásul nem saját oldalán, hanem mások bejegyzései alá írja, meglehetősen frusztrált gondolatait.

Hogy ennek a frusztrációnak mi az oka, azt nem tudjuk, de sejteni véljük:

Egyed hű keresztmetszetét adja a pártján belül tapasztalható, a sikertelenségét ilyen módon levezető feszültségnek.

Mert nem elég, hogy a Jobbik önálló támogatottságáról már mit sem tudunk, morzsákat kapnak a balliberális oldal epizódszereplőiként, nemrégiben még a tisztújító kongresszusukat is kénytelenek voltak elhalasztani, ugyanis a szinte biztos befutónak tartott Jakab Pétert megfúrták párttársai.

Áll tehát a bál házon belül is, nem csoda hát, ha valahol ki kell ereszteni a gőzt. Humorosan szólva Egyed esetében ez nem egyedi eset, korábban is trágárkodott már.

Szemezgessünk csak a mostani termésből. A történet értelmezéséhez annyit, hogy miután kéretlenül beírt oda, ahol nem feltétlenül látják szívesen, több hozzászóló illedelmes módon próbálta helyre tenni, magyarán rámutatni a Jobbik árulására, elég nehezen viselte.

Nekünk csak egy kommentünk maradt: no comment.

Elemi.hu

 

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben