4.7 C
Budapest
2021. április 13., kedd
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

A Szájer-ügy csak az előjáték része?

Tette fel a kérdést Dr. Apáti István, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője a közösségi oldalán. Továbbá kifejtette, hogy a Fidesz láthatóan képtelen elszakadni romlott, liberális gyökereitől. Valószínűleg újabb szexbotrányok kerülnek a felszínre.

Bejegyzésében a képviselő úgy fogalmazott, a brüsszeli homoszexuális orgia szervezője állítólag kijelentette, hogy kilenc másik (fideszes) politikus is rendszeres résztvevője perverz, szexuális cselekményeknek.
Amennyiben ez az állítás igaznak bizonyul, akkor olyan folyamatok indulhatnak el, amelyekre még múlt héten vasárnap sem gondolhattunk. (Arról már nem is beszélve, mi derülhet ki a liberális pártok politikusairól.)
– hangsúlyozta a politikus.
Véleménye szerint a Fidesz láthatóan képtelen elszakadni romlott, liberális gyökereitől. Valószínűleg újabb szexbotrányok kerülnek a felszínre.
Ez az eset is jól mutatja, mennyire fontos, hogy létezik olyan, a Fidesztől jobbra lévő párt, amelyiknél nem csak szavakban nyilvánul meg a nemzeti, keresztény értékrend. Így a nemzeti érzelmű embereknek 2022-ben a baloldali szörnykoalíció és az áljobboldali Fidesz mellett lesz lehetőségük a harmadik utat, vagyis a Mi Hazánkat választani.
– zárta gondolatait Dr. Apáti István.
(Kép: Facebook)
Magyarjelen.hu

További híreink

Lecseréli műanyag csomagolásait a LEGO

Irányi Dániel

Bevezetik a négynapos munkahetet Új-Zéland egyik vállalatánál

Irányi Dániel

Letartóztatták a birminghami késelőt

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben