28.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

A Szájer-ügy csak az előjáték része?

Tette fel a kérdést Dr. Apáti István, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője a közösségi oldalán. Továbbá kifejtette, hogy a Fidesz láthatóan képtelen elszakadni romlott, liberális gyökereitől. Valószínűleg újabb szexbotrányok kerülnek a felszínre.

Bejegyzésében a képviselő úgy fogalmazott, a brüsszeli homoszexuális orgia szervezője állítólag kijelentette, hogy kilenc másik (fideszes) politikus is rendszeres résztvevője perverz, szexuális cselekményeknek.
Amennyiben ez az állítás igaznak bizonyul, akkor olyan folyamatok indulhatnak el, amelyekre még múlt héten vasárnap sem gondolhattunk. (Arról már nem is beszélve, mi derülhet ki a liberális pártok politikusairól.)
– hangsúlyozta a politikus.
Véleménye szerint a Fidesz láthatóan képtelen elszakadni romlott, liberális gyökereitől. Valószínűleg újabb szexbotrányok kerülnek a felszínre.
Ez az eset is jól mutatja, mennyire fontos, hogy létezik olyan, a Fidesztől jobbra lévő párt, amelyiknél nem csak szavakban nyilvánul meg a nemzeti, keresztény értékrend. Így a nemzeti érzelmű embereknek 2022-ben a baloldali szörnykoalíció és az áljobboldali Fidesz mellett lesz lehetőségük a harmadik utat, vagyis a Mi Hazánkat választani.
– zárta gondolatait Dr. Apáti István.
(Kép: Facebook)
Magyarjelen.hu

További híreink

Letisztították a gyalázatosan befestett Székely vértanúk emlékművét Marosvásárhelyen

Varga Lilla

Putyin azonnal megtudná, ha vegyi fegyvert vetnének be Oroszországban

Kemény János

Ursula von der Leyen szívesen látná Ukrajnát az EU-ban

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben