-1.3 C
Budapest
2021. január 15., péntek
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

A Transparency International titkosította, a Mi Hazánk feltárta

Titkosította a Transparency International elnöke a saját közmegbízatását – havi egymillió heti egy munkanapért” – ezzel a címmel hívta fel a figyelmet Novák Előd a jéghegy csúcsára a DK fővárosának minősülő Újbudán, majd e sajtótájékoztatója után 3 nappal végre nyilvánosságra hozták az ún. átláthatósági biztos egy hónapja hiába kért megbízási szerződését és annak módosítását, ugyanis a lelepleződés után félmillió forinttal csökkentették a még így is pofátlan megbízást.

Tehát képesek voltak az átláthatósági biztos megbízását is titkosítani, s bár a Mi Hazánk Mozgalom önkormányzati képviselőjének sikerült végül nyilvánosságra hozatnia, és a megbízási díjat megfeleznie, de még így is több mint félmillió forintot kap havonta bármilyen kézzel fogható eredmény nélkül, miközben az átláthatósági biztos vagyonnyilatkozata és email címe sem nyilvános, és szó nélkül hagyja a polgármesteri titkosításokat is.

Magyarjelen.hu

Kapcsolódó híreink

Svédország: telefonos zaklatások és illegális verekedések online szervezése, büntetlenül

Irányi Dániel

A Mi Hazánk megmentené az építőiparban dolgozó KATA-s vállalkozókat is

Varga Lilla

Atomjaira hullik szét a Jobbik, Mirkóczki is kilépett

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben