18.8 C
Budapest
2022. május 22., vasárnap
Magyar Jelen
Kiemelt

A TrollFoci oldalát is törölte a Facebook

Bármiféle indoklás nélkül törölte a Facebook a TrollFoci oldalát – jelentették az adminok Instagram oldalukon. 

Újabb magyar oldal esett áldozatául a bigtech cenzorok önkényének. Ezúttal a 454 ezer követővel rendelkező TrollFoci vált elérhetetlenné egyik percről a másikra. Történt mindezt bármiféle figyelmeztetés vagy indoklás nélkül. Ahogy ez már megszokott a törvények felett álló “közösségi” oldalak esetében.

“A döntés okáról mostanáig semmilyen értesítést nem kaptunk. Természetesen megpróbálkozunk az oldal visszaszerzésével. Amennyiben viszont ez nem sikerül, úgy döntöttünk, hogy nem hagyunk veszni egy ilyen hosszan, sok-sok munkával építgetett dolgot: új oldalt indítunk és folytatjuk! A további infókkal hamarosan jelentkezünk”

– írták.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TrollFociOfficial (@trollfociofficial) által megosztott bejegyzés

További híreink

A Labrisz nem hajlandó feltüntetni könyvein, hogy eltérnek a hagyományostól – inkább bírósághoz fordulnak

Irányi Dániel

Döntött az EU: jön a női kvóta

Irányi Dániel

2021: Itt van Európa gyilkos góleme

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen