11.4 C
Budapest
2020. október 27., kedd
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

A vattai iskola megmentése helyett egy több éves beruházással kampányol Tállai

Tállai András államtitkár rendkívül innovatív ha kampányról van szó. A vattai iskola ügyében képtelen volt lépni, de még csak azzal sem tisztelte meg választókörzete  hozzá forduló lakosait, hogy válaszoljon aláírásgyűjtésükre – írta közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke, aki az elmúlt hónapokban a vattai általános iskola bezárása ellen kampányolt. Mint fogalmazott, Tállai András, mivel jött a kampány, és mutatnia kellett valamit, így gyorsan leporolta a helyi orvosi rendelő felújításának ügyét, amit már 2017-ben augusztusában, az országgyűlési választások előestéjén is hirdetett saját facebook bejegyzésében. Nem mellékes tény, hogy – a település honlapján is megtalálható adatok szerint – a rendelőt 2018. szeptemberében kellett volna átadni.
– Ez tipikus este a politikai látványszínháznak, aminek akár azt a címet is adhatnánk, hogy “Hány választáson lehet ugyanazzal a beruházással kampányolni?” Tállai András és az általa támogatott “független” polgármesterjelölt közös munkájának fokmérője a vattai iskola ügye, amelyben mindketten kiállították bizonyítványukat. Vatta lakóinak pedig lehetősége van most érdemjegyet osztani érte és elgondolkodni azon, hogy a politikai látványszínház helyett olyan embereket válasszanak, akik már civilként is bizonyították, hogy tűzön-vízen át kiállnak településük megmaradása mellett – olvasható a közleményben.

Kapcsolódó híreink

A BLM fanatikusai boldogok amiért lelőttek egy 24 éves édesanyát

Dunai Tibor

A társadalom többsége ellenzi a 13. havi nyugdíj bevezetését

Kiss Albert

Mi Hazánk: Valljon színt a Momentum, támogatja-e a cigány autonómiát?

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben