35.2 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

A vereség után Rig Lajos is kilépne a Jobbikból

Nem került be a parlamentbe az összefogás színeiben induló Rig Lajos, akit Navracsics Tibor győzött le. Miután nem jutott mandátumhoz, kilép a Jobbikból, és visszamegy mentőzni a politikus – állítja az atv.hu.

A jelen viszonyok között nem látok esélyt arra, hogy Navracsics Tibor ellenében érdemben, eredményesen képviselhetném a körzetet. Hálásan megköszönve azok bizalmát, akik rám szavaztak, el kell fogadnom a választók többségének akaratát

– magyarázta döntését Rig. Hozzátette: 24 órázni fogok a mentőknél, már kértem is, hogy vegyenek vissza aktív státuszba, de lehet, hogy elmegyek kórházba aneszteziológus asszisztensnek.

Rig Lajos szerint itt lenne az ideje, hogy az “ellenzéki vezetők” (értsd. a balliberális tömb szatelitpártjainak elnökei) az egymásra mutogatás helyett önvizsgálatot tartsanak.

A Jobbik kapcsán annyit mondott, a pártnak “nehéz lesz visszaerősödnie”. A 24.hu-nak elárulta, úgy tervezi, kilép a Jobbikból. Erről már a pártigazgatót is értesítette.

Rig egyébként 2015-ben az időközi választáson megnyerte a tapolcai körzetet, majd Vona Gábor remekül sikerült néppártosodása következtében 2018-ban már elbukta azt a Fidesszel szemben. Csak úgy, mint most.

További híreink

Négy év alatt ötszörösére nőtt a Magyarországon dolgozó külföldiek száma, újabb lépés a vendégmunka-alapú társadalom felé

Irányi Dániel

A szivárványkoalíció háttérembereinek állambiztonsági érintettségét feszegeti Schiffer András

Irányi Dániel

Csoportos nemierőszak vádjával elítélték a Milan és a Real Madrid korábbi játékosát

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben