1.8 C
Budapest
2021. december 6., hétfő
Magyar Jelen
Hírek Külföld

Afgán befogadott erőszakolt meg egy német tinilányt

Már nyomoztak ellene más bűncselekmények miatt…

Először felajánlotta a segítségét, majd megvert és megerőszakolt egy 18 éves lányt egy afgán migráns München belvárosában. A rendőrök jól ismerték a férfit, akit végül egy trükkel fogtak el.

A 18 éves lány egy, a müncheni városházán fiataloknak rendezett, népszerű buliból ment haza vasárnap hajnalban, amikor még a belvárosban találkozott a 29 éves afgán migránssal. A lány szomjas volt, de nem volt nála pénz, ezért a migráns felajánlotta, hogy vesz neki vizet a közeli benzinkúton.

Egy idő után azonban a férfi zaklatni kezdte a lányt, meg akarta csókolni és le akarta venni a pólóját. A lány ezt nem hagyta, ezért a migráns megütötte, majd megerőszakolta egy belvárosi parkban
Járókelők meghallották a lány sikítását, ezért odarohantak, hogy segítsenek neki és hívták a rendőrséget. Ekkor a migráns elfutott.

A rendőröknek sikerült azonosítaniuk kamerafelvételek alapján. A Bild német lap úgy tudja, hogy
a migráns ellen már nyomoztak szexuális zaklatás és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt,
ezért rendszeresen jelentkeznie kellett a helyi rendőrségen. Így amikor hétfőn emiatt megjelent a kapitányságon, rögtön őrizetbe vették.

A Bild információi szerint a migráns 2015-ben érkezett Németországba.(origo)

További híreink

Emlékezzünk! – Senkálszky Endre, kolozsvári magyar színész

Szabó Norbert

Az 1917 című, világháborús filmé lehet az Oscar

Kemény János

Márki-Zay már az amerikai sajtóban simogatja a bevándorlókat

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben