3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
BűnügyHírekKiemeltKülföld

Agyonvertek egy buszsofőrt, mert nem engedett felszállni maszk nélküli fiatalokat

Meghalt a vasárnap este a délnyugat-franciaországi Bayonne városában agyhalottra vert buszsofőr. A férfit azért támadta meg egy társaság, mert nem engedte, hogy maszk és jegy nélkül szálljanak fel.

 Az 59 éves Philippe Monguillot lánya, Marie azt nyilatkozta, hogyúgy döntöttünk, hogy elengedjük,amivel az orvosok is egyetértettek. A sofőr megverése miatt két, húszas éveiben járó fiatalt tartóztattak le, gyilkossági kísérlettel vádolják őket. Két embert segítségnyújtás elmulasztásásával vádolnak, egy ötödiket pedig azzal, hogy az egyik gyanúsítottat megpróbálta elbujtatni – írja a BBC.

A buszsofőrt akkor támadták meg, amikor három férfit is arra kért, hogy vegye fel a maszkot a buszra felszállva, egy másiknak pedig a jegyét akarta ellenőrizni.

A megvert buszsofőr, Philippe Monguillot és felesége, Veronique MonguillotFORRÁS: AFP/GAIZKA IROZ

Szerdán emberek ezrei vettek részt egy demonstráción a brutális támadás miatt, melyen ott volt az buszsofőr felesége is.

Forrás: origo

További híreink

Számonkérték, miért nem visel maszkot, ezért leköpte a buszsofőrt

Irányi Dániel

Szovjet civileket terrorizáló magyar honvédekről készült “történelmi film”

Irányi Dániel

Ketten meghaltak, miután beoltották őket Pfizer és Sinovac vakcinákkal

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben