1.8 C
Budapest
2021. december 6., hétfő
Magyar Jelen
Hírek

“Ahogy az állatokkal bánsz, olyan ember vagy!”

Állateledelt adományoztak a Nógrád megyei Mi Hazánkosok.

A Nógrád megyei Mi Hazánkosok állateledelt adományoztak a San Lazaro Állatvédelmi alapítvány számára.

Dócs Dávid vezetésével nem ez volt az első hasonló akció a térségben. Az adományozást a helyi Mi Hazánk tagok közösségi finanszírozása tette lehetővé.

A Mi Hazánk alelnöke lapunknak hozzátette:

Az állatvédelem egy közös ügy, s jól mutatja az adott társadalom állapotát is. Elsőként a felelős állattartást kéne elérni, mert amíg ez megoldatlan, addig sajnos csak egy pár önkéntes szélmalomharcáról beszélhetünk.
A Mi Hazánk Mozgalom az elmúlt harminc év rossz tapasztalataival ellentétben ebben is gyökeres változást szeretne elérni.
A megye keleti részén már eljuttatták tagjaink egy állatmenhely részére az általuk gyűjtött adományokat, most pedig mi szállítottuk ki a közel 50.000. forint értékben vásárolt állateledelt

 

További híreink

A magyar lakosság 1/5-e különösen veszélyeztetett

Kemény János

Két büntetőügyben is gyanúsított Varju László

Kemény János

Merényletre készültek: Lengyelországban őrizetbe vettek négy tádzsik állampolgárt

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben