15.6 C
Budapest
2022. szeptember 25., vasárnap
Magyar Jelen
GazdaságKiemelt

“Aki nem tud ötezer forintot kifizetni, az ne menjen el vállalkozni”

Ha valaki nem tud egy év alatt ötezer forintot kifizetni, az ne menjen el vállalkozni – mondta Parragh László.

A Magyar Kereskedelmi-és Iparkamara elnöke a Heti Napló című műsorban Benyó Ritával beszélgetett, ahol többek között szóba került az is, hogy a koronavírus nyomán életbe léptetett kormányzati intézkedések következményeit egyre nehezebben bírja a vállalkozói szektor. Arra a kérdésre, hogy a járványhelyzetre való tekintettel elengednék-e a tagdíjat, Parragh László úgy felelt:

Kötelező kamarai tagság nincs. Van egy ötezer forintos regisztrációs díj, ami, ha belegondolunk egy olyan kicsi összeg egy vállalkozás tekintetében, ha valaki nem tud egy év alatt ötezer forintot kifizetni, az ne menjen el vállalkozni.

Parragh kijelentésén sokan felháborodtak, noha az tökéletesen beleillik a kormányoldalon tapasztalható “akinek semmije sincs, az annyit is ér” retorikába.

Fotó: nyugatifény.hu

További híreink

“Mindig is konzervatív, radikálisan nemzeti politikát képviseltem”

Szabó Norbert

A felvidéki korlátozásokról beszélt a Mi Hazánk érsekújvári elnöke

Kemény János

17 éves drogdílert rabolt ki fegyverrel

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben