6.4 C
Budapest
2022. december 6., kedd
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Anglia: homoszexuális pornó az ASDA általános iskolásoknak szánt otthoni tanulócsomagjában

Az ASDA egyik otthoni tanulócsomagjába csempésztek bele linkeket, amik olyan tartalmakra mutatnak, ahol bácsik döngetik egymást. Az egészséges családot is sikerült úgy illusztrálniuk mint fehér anyuka – migráns apuka – kevert gyerekek – számol be az esetről a 888.

Előzetesben érdemes megemlíteni, hogy az angolszász oktatási rendszer az európaihoz képest sokkal decentralizáltabb, nincs az állam által meghatározott tanterv, amit a kiadóknak be kell tartaniuk a tankönyvszerkesztés során. A tantervet főképp az iskolák határozzák meg.

Ettől függetlenül Nagy-Britanniában is megvannak a bevett tankönyvek, a koronavírus miatt bevezetett karantén alatt azonban a legtöbbnek nem sikerült időben átállnia az otthoni tanulásra, így a piaci rést kihasználták a hipermarketek is, akik lényegében teljes tanulói csomagokat dolgoztak ki és árulnak szülőknek.

Ez a jelenség nem egyedi, hiszen hazánkban is az otthon/online tanulási szférát a magánvállalatok uralják.

Az ASDA egyébként a szigetország kiskereskedelmének második legnagyobb piaci szereplője, otthoni tanulócsomagja a legnépszerűbbek között van Angliában, vagyis meglehetősen sok gyereket ér el az üzenetük, ami a szellemiségük tekintetében finoman szólva is aggasztó.

A vállalat júniusban szerződött le a Diversity Role Models nevű “civil” szervezettel, aminek a célja az olyan felvilágosítóórák tartása az Egyesült Királyság óvodáiban és általános iskoláiban, amik az LGBT-ideológiát és a(z általuk elgondolt) “sokszínűséget” képviselik.

A szervezetet a hatalmas hipermarketlánc az oktatási anyagainak átnézésével és átszerkesztésével bízta meg, aminek meg is lett az eredménye:

iszlámbarát és kifejezetten keresztényellenes propaganda, homoszexuális pornóra nyíló linkek – itt nem egy nyomtatott, hanem egy online csomagról beszélünk, tehát szó szerint egy kattintás, kettős mérce a feketék-fehérek viszonyában az előbbiek javára, szoftpedofília – már amennyiben a „szerelem nem ismeri a korkülönbség fogalmát”, valamint egy pedofília dekriminalizálásáért kampányoló szervezet népszerűsítse annak számít.

Néhány részlet a könyvből, hogy lássuk, mit is tanulnak a kisiskolások:

A szerelem nem ismer kort, a szív nem lát fajokat

– ami egyébként a Paedophile Information Exchange mottója volt a megszűnése előtt.

Egy visszaemlékezésben:

Már hatéves koromtól felfele más fiúkat csókolgattam a szomszédságból, smároltam velük és orálisan kényeztettem őket. Nagyon szerettem. Szerettem az orált. És meg is érintettem őket tudjátok, hol. Nagyon fiatalok voltunk, de hát ezt csináltuk

– írja egy magát LGBTQ-aktivistának hirdető publicista a 5. osztályos gyermekeknek készült tankönyvben.

Az egyik támogatni javasolt szervezet linkjén ezt találják az általános iskolás diákok.

A szervezet vezetője egyébként aktív tagja a pedofil közösségnek, egy idézete szerint:

A beleegyezési korhatár egyébként is a nyugati kultúrában számít csak normalitásnak. Számos ismerősöm szeretkezett már 9 és 13 kor közötti gyerekekkel minden probléma nélkül.

888.hu nyomán

További híreink

Mi Hazánk: kinek szánja a kormány az ellehetetlenített benzinkutak üzemeltetési jogát?

Kemény János

Fideszes államtitkár: Magyarország addig fizet Ukrajnának, amíg Ukrajna talpra nem áll (videó)

Faragó Dániel

Elegendő-e a pedofilok nyilvántartása?

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben