15 C
Budapest
2021. szeptember 29., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

“Apa-fia” program Borsodban- részegen támadták meg karddal haragosukat

Részegen sétált haza egy borsodi kistelepülésen a családapa és fia, amikor szembe jött velük az egyik régi haragosuk. Éles szóváltásba kezdtek, majd megtámadták a gyanútlan férfit egy karddal – mert az is volt náluk. 

Az áldozat megijedt tőlük, hátrálni kezdett, de elesett, mire az apa a feje fölé emelte a kardot és lesújtott rá. A férfi a kezével próbált védekezni, így a fegyver a karjába vágott bele. Ekkor a fiú is támadásba lendült, ugyanis nála is volt egy kard.

A földön lévő férfi kirúgta támadója lábát, aki így egyensúlyát vesztette.

Az eseményeket látták a megtámadott férfi rokonai, akik szerencséjére a segítségére siettek, ezt látva a két támadó pedig elmenekült a helyszínről. A bántalmazás következtében a sértett 8 napon túl gyógyuló izomsérüléssel járó vágott sérülést szenvedett, amennyiben védekezésként a karját nem emelte volna a feje felé, életveszélyt okozó sérülés is bekövetkezhetett volna.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottak közül az apával szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást, míg a fiával szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

(fotó:illusztráció)

További híreink

Egy testvérpár rabolt ki egy taxist Mosonmagyaróváron

Irányi Dániel

Írországban is összegyűlt a szükséges számú aláírás a Székely Nemzeti Tanács kezdeményezéséhez

Varga Lilla

Romániában is rosszul megy: 70 ezer eurós autóval gurult a segélyért

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen