15.8 C
Budapest
2022. május 25., szerda
Magyar Jelen
Belföld Hírek Humor Videó

Ásó, kapa, nagyharang- MZP lesz a ceremóniamester Osváth Zsolt esküvőjén

A politikával természetesen nem foglalkozó, teljes mértékben pártfüggetlen Osváth Zsolt legutóbb épp Márki-Zay Péterrel ült közösen. Egy kanapén. 

A zavaros nemi identitású Osváth nem mulasztotta el a lehetőséget és fel is tette Máki-Zay Péternek az ilyenkor szokásos, megható kérdést :

mondasz beszédet az esküvőmön?

A megtisztelő felkérésre Márki-Zay olyan gyorsan mondott igent, hogy még meghatódni se volt ideje.

Nagyon szívesen! Én a múltkor, amikor születésnapod volt, akkor is rögzítettem neked egy kedves köszöntést

– vágta rá a választ a miniszterelnöki székért versengő politikus, aki aztán szóvá tette, hogy Osváth nem hív ám meg akárkit az esküvőre, csak ha valaki miniszterelnök lesz.

Erre Osváth válaszul megnyugtatta, hogy még csak nyernie sem kell, neki bárhogyan jó lesz Márki-Zay az esküvőjén. Egy biztos: ha menyasszony nem is, de Márki-Zay Péter már mindenképp lesz Osváth “esküvőjén” .

Ha minden jól megy, idén lesz az esküvőnk, és ha te leszel a miniszterelnök, meghívunk. Akkor is, ha nem, de ha nyersz, mindenképpen beszédet mondasz. Itt a legfontosabb ok, hogy miniszterelnöknek kell lenned –reménykedett az egykori VV Zsolt.

 

További híreink

Hagyományos módon rendezik meg az idei érettségi vizsgákat

Varga Lilla

Honvédkadét-szakképzés indul Zalaegerszegen

Varga Lilla

Fiatal nőket prostitúcióra kényszerítő kecskeméti férfiak

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen