4.7 C
Budapest
2021. április 13., kedd
Magyar Jelen
Bűnügy

Ásóval, kapával és botokkal támadtak ismerősükre

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság és testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt vett őrizetbe két férfit, akik ásóval, kapával és bottal bántalmazták két ismerősüket.

A 18 éves kompolti és a 21 éves káli lakosokat azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy 2021. február 14-én kora este – korábbi nézeteltérésük miatt – ásóval, kapával és bottal bántalmazták két ismerősüket egy káli családi ház udvarán, majd az ingatlan előtt parkoló személygépkocsinál. Az elsődleges orvosi vélemény alapján az egyik bántalmazott életveszélyes, míg a másik súlyos sérülést szenvedett.

A helyszínen megjelent egy 20 éves helyi férfi is, aki a járművet egy szerszámmal több helyen megrongálta. Őt garázdaság és rongálás bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki a rendőrök.

A nyomozó hatóság az őrizetbe vett gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására is előterjesztést tett.

(police.hu nyomán)

További híreink

Több mint négy évre szóló börtönbüntetést kapott a német doppingdoktor

Faragó Dániel

Gyanúsítottként hallgatták ki Boldog István fideszes országgyűlési képviselőt – aztán szabadon távozhatott

Szabó Norbert

A “bátor” bűnöző kisfiút rabolt ki egy késsel

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben