4.1 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld

Az Alexandra is felszállt a deviáns-vonatra

A szó szoros értelmébe nyílt lapokkal játszik az Alexandra könyvesbolt-hálózat is, miután sikeresen coming outoltak egy remekbe szabott akció promótálása során.

A könyvesbolt Facebook hirdetésben áll az LGBTQ-propaganda mellé. Visszautasíthatatlan kedvezményeket kínálnak és november utolsó hetét el is nevezték a Tolerancia (így írják nagy betűvel) hetének.

“Legyen szó akár érzékenyítő kötetekről, az egymás elfogadását hangsúlyozó művekről, betegségekkel vagy fogyatékossággal küzdő, a társadalom perifériáján élők történeteiről, Tolerancia hete akciónkban megtalálod! Válogass csodás kínálatunkból, hiszen most hihetetlen, akár -51%-os kedvezménnyel szerezheted meg őket.”

Kedvezmény mínuszban

Érdemes még egy pillantást vetni a fent szereplő plakátra, és elgondolkodni a “kedvezményen.” Fontos rögzíteni, hogy a matematika szabályai szerint a mínusz 51%-os kedvezmény az pontosan 51%-al drágább árat jelent.

További híreink

Minek kell még történnie, hogy kiadják a tűzparancsot az EU külső határain?

Horváth Tamás

Végül minden a helyére kerül: már Újpesten sem állít adventi keresztet a Jobbik

Magyar Jelen

További 13,5 milliárd állami támogatást kap a debreceni BMW gyár

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben