2022. január 23., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Az ellenzék ne a saját politikai céljaira használja a helyzetet

A Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) képviselője úgy véli, itt az ideje, hogy a magyar ellenzék végre az állampolgárok érdekeit nézze, és ne a saját politikai szempontjainak érvényesítésére használja fel az új koronavírus miatt kialakult helyzetet.

Hidvéghi Balázs szerdai Facebook-bejegyzésében azt írta:

Donáth Anna, a Momentum Mozgalom EP-képviselője szerint a fertőzés okán meghozott járványügyi intézkedéseket semmibe vevő külföldi diákokkal szemben következményeket kilátásba helyezni “idegengyűlölet” a magyar kormány részéről.

Bárkinek, aki nem hajlandó együttműködni a magyar hatóságokkal a járványügyi helyzetben, viselnie kell ennek következményeit – emelte ki a Fidesz-KDNP-s politikus.

Hozzátette, hogy abszurd ebből nemzetiségi kérdést csinálni, “idegengyűlölettel vagdalkozni”, és azokat védeni, akik megtagadják az együttműködést.

Donáth Anna a Twitteren angol nyelven arról írt, hogy Magyarországon elsőként iráni hallgatók szervezetében mutatták ki az új koronavírust. Úgy fogalmazott, hogy a kormány nem vesztegette az időt, egyből “idegengyűlöletet hintett el”, a bevándorlás elleni “propagandát” folytatott.

Ennek alátámasztására egy olyan képet osztott meg, amelyen az olvasható, hogy az operatív törzs szerint a járványügyi hatósággal együtt nem működő irániakat idegenrendészeti őrizetbe veszik és kitoloncolják.
A Momentum Mozgalom EP-képviselője szerint talán “több kézmosásra és kevesebb agymosásra” lenne szükség.

MTI

További híreink

18 évet is kiszabhatnak Moszkvában egy kémkedéssel vádolt volt amerikai tengerészgyalogosra

Kiss Albert

Minősíthetetlen stílusú levélben zsarolják az oltatlan egészségügyiseket

Faragó Dániel

Beteg nagymamáját verte halálra

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen