17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Az Emirátusok és Izrael közös tengeri hadgyakorlatot tervez Jemen partjainál

Katonai források kedden említést tettek arról, hogy az Egyesült Arab Emirátusok és Izrael közös haditengerészeti gyakorlatot tervez a jemeni vizeken.

A gyakorlat a megszállt jemeni Szokotra sziget és a Bab Al-Mandab szoros között lenne megtartva a Yemen Press Agency információi szerint.

Az információk azt is megemlítik, hogy az Emirátusok közös műveleti szobát hozott létre az izraeli haditengerészettel az egyik katonai állásnál a Ras Qattainan térségében, mely Szokotra szigettől dél-nyugati irányban található a Samha, és az Abd Al-Kuri szigetek irányában Afrika szarvánál.

Az izraeli haditengerészet a legmodernebb eszközökkel szerelte fel a közös műveleti szobát és a megszállt Socotra szigetre is érkeztek már izraeli katonai ,,szakértők és megfigyelők,,.

Orientalista.hu-Al-Isfahani (Uprising Today)

További híreink

Nemzeti sorskérdés: népesedés és a demográfia

Irányi Dániel

Átgondolatlan kormányzati döntés a Mátrai erőmű ügyében?

Dunai Tibor

Lewis Hamilton állatkínzó lett

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen