2.4 C
Budapest
2022. december 3., szombat
Magyar Jelen
HírekKülföld

Az iráni forradalmi gárda mindent lángba borítana

Egész pontosan azt borítaná lángba, “ami kedves az amerikaiaknak”. Ennek elég kellő nyomatékot is adtak, úgymond elkészítették ennek törvényi megalapozottságát.

Törvényben minősítette terroristának az amerikai fegyveres erőket az iráni parlament kedden, a Kászim Szulejmáni iráni tábornok megölésére adott újabb reakcióként – jelentették hírügynökségek.

„Bosszút fogunk állni, lángba borítunk mindent, ami kedves az amerikaiaknak”

– jelentette ki Szalami, akinek a szavaira a tömeg egyebek közt a „Halál Izraelre!” és „Halál Amerikára!” jelszavakat skandálta.

Terroristának minősülnek tehát elsősorban mindazok az amerikai katonák, kik Afrika szarvától kezdve, a Közel-Keleten át Közép-Ázsiáig számos helyen állomásoznak, olvashatjuk az MTI közleményében.

Azt azért fűzzük hozzá, Washington már tavaly áprilisban terrorszervezetnek minősítette az Iráni Forradalmi Gárdát.

További híreink

Alapjövedelmet kapnak a traszneműek San Franciscóban

Magyar Jelen

Először lehet fekete vezetőjük a demokratáknak a kongresszusban

Magyar Jelen

“Aki a valósággal háborúzik, az eleve vesztésre áll” – interjú Vukics Ferenccel

Magyar Jelen

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben