20 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Az oltás ellen tüntetett a vírusszkeptikus Gődény

Körülbelül ezer ember vett részt a vírusszkeptikus Gődény György gyógyszerész által szervezett tüntetésen. A “Vegyük vissza az életünket” elnevezésű demonstrációt a Hősök terén tartották, komoly rendőri készültség mellett. A 24.hu beszámolója szerint a megmozduláson több résztvevőt is igazoltatak a rendőrök.

A portál azt írta,  Gődény György az eseményen bejelentette, hogy levelet visz a Miniszterelnökségre, amire 8 napon belül választ vár. A maszkviselést ellenző gyógyszerész azzal hirdette meg a demonstrációt, hogy “Nem akarod, hogy kényszerítéssel vagy erőszakkal oltásokat kapj? Mozdulj meg! Nem szeretnéd egészségtelen szájmaszkokban tölteni az életed? Tépd le és gyere!”

Az eseményen jelentős rendőri jelenlét volt, a résztvevők igazoltatása hamar megkezdődött. Gődény Györgyöt az esemény szervezése és a maszkviselési szabályok megsértése miatt igazoltatták. A férfi a rendőrség megjelenése után bejelentette, hogy véget ért a rendezvény, és arra kérte a megjelenteket, hogy menjenek haza. Jelezte, hogy március 15-én még több embert szeretnének összehívni.

(Fotó: 24.hu)

 

További híreink

Göncz Árpád szobra sem úszta meg az év utolsó napjait

Faragó Dániel

Betiltja a “Z szimbólumot” Németország

Irányi Dániel

Kézigránát-utánzattal fenyegetőzött (videóval)

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen