2.4 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
Borka-Szász Tamás
BűnügyKiemelt

Az önkormányzattól lopta az áramot a DK-s képviselő

Az önkormányzat sajtóosztálya közleménye szerint Borka-Szász Tamás DK-s képviselő miatt szálltak ki a rendőrök a VII. kerületi önkormányzathoz.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) több munkatársa járt az erzsébetvárosi hivatalban pénteken. A kerület volt fideszes alpolgármestere, Bajkai István elmondta:

az egyik DK-s képviselő, Borka-Szász Tamás irodájában bitcoinbányát üzemeltettek a gépeken, a rendőrök több számítógépet lefoglaltak.

A rendőrség az ügyről azt írta, hogy “a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda feljelentés alapján lopás gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás során a mai napon a rendőrök eljárási cselekményt végeztek a Budapest Főváros VII. Kerület Erzsébetváros Önkormányzata épületében”.

Az információt az önkormányzat sajtóosztálya egy közlemény formájában erősítette meg:

A rendőrség a mai napon áramlopás miatt tartott házkutatást a VII. kerületi önkormányzat épületében.”

Borka-Szász Tamás ezt követően szinte azonnal lemondott képviselői mandátumáról és kilépett a DK-ból.

(szmo.hu nyomán – Fotó: Atv.hu)

További híreink

A Mi Hazánk véget vetne a követeléskezelők és végrehajtók közös üzletének

Kemény János

Antifa társasjáték került kereskedelmi forgalomba Franciaországban

Magyar Jelen

A Légió Hungária erdélyi divíziójának közleménye, a december 1-re, Székelyföldre szervezett soviniszta szervezetek felvonulása kapcsán

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben