7.1 C
Budapest
2021. december 2., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Az önvédelem jogán- hét éve alakult a Magyar Önvédelmi Mozgalom

2014. október 18-án bontott zászlót Budapesten, az Erzsébet téren a Magyar Önvédelmi Mozgalom. Az alakuló ülésen 56 fő vett részt a Bujdosó Székely étterem kertjében. Napjainkban pedig a félezer főnyi tagsággal rendelkező civil lakossági szerveződésünk a nemzeti önvédelmi közösségépítés élharcosának számít.

Megszámolni is lehetetlen, hogy az elmúlt hét évben hány esetben álltunk ott a kilátástalanság, vagy a biztonságérzet hiánya mentén a honfitársaink mellett.
Talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy számtalan esetben életeket mentettünk meg egy olyan korszakban, amikor a gondoskodó állam megszűnt létezni, sok esetben mi magyarok csak önmagunkra számíthattunk.
Egy olyan időszak ez a történelmünkben amikor nekünk, akik komolyan gondoljuk a hazánk szolgálatát és védelmét, “trükköznünk” kell a jogi útvesztők hálójában. Olykor pengeélen egyensúlyozva a jogszerűség határán védjük népünket az áruló politikai “elit”, a felforgató „jogvédők”, és bűnözői csoportok össztüzének közepette.
De nem hátráltunk és minden egyes nap megújuló erővel védjük a véreinket, mert nekünk valóban a nemzet az első!
Köszönet és tisztelet minden Bajtársamnak, akikkel együtt harcoltunk és harcolunk tovább a hazánkért, a Szent Korona országáért, Magyarországért!
A magyar önvédelem jogán!
László Attila Tibor MÖM vezető
MÖM hírszolgálat

További híreink

Gulyás Gergely: „Százezres munkanélküliséggel számolunk”

Szabó Norbert

18 évet is kiszabhatnak Moszkvában egy kémkedéssel vádolt volt amerikai tengerészgyalogosra

Kiss Albert

“Nem tudunk velük mit kezdeni”- mondta a Fidesz politikusa a Mi Hazánkról (videó)

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben