13.8 C
Budapest
2021. október 22., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy

Az “oroszlánokkal” pózoló ellen elfogatóparancsot adott ki a Csongrádi Rendőrkapitányság

A megalapozott gyanú szerint a fényképeken látható férfi rabolhatta ki 2020. szeptember 20-án Csongrádon, a Vasút utcában található dohányboltot. Ellene elfogató parancsot adott ki a Csongrádi Rendőrkapitányság.

Aki bármit tud Római Lajos hollétéről, értesítse a rendőrséget a 112-es, ingyenesen, akár kártya nélküli mobiltelefonról is hívható segélyszámon.

A bejelentéseket az ingyenesen hívható, akár teljes névtelenséget is biztosító Telefontanú vonalon is fogadják: 06-80/555-111

Személyleírása valamint a további információk ezen a linken találhatók.

Íme néhány fotó a feltételezett elkövetőről, így teljesebb képet kaphatnak Kedves Olvasóink a keresett személyről… További “hasznos” fotográfiákat a Facebook oldalán talál.

 

(Forrás: police.hu, Csongrádi Hírek – Fotók: facebook.com/Római Lajos)

 

További híreink

Kétkilónyi kábítószert foglaltak le a rendőrök Budapesten

Dunai Tibor

Nemzetközi droghálózatot számoltak fel

Dunai Tibor

Embercsempész-hálózatot számoltak fel

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen