0.8 C
Budapest
2022. december 7., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírek

Az összes postás egyszerre mondott fel Battonyán

Egyszerre mondott fel az összes postai kézbesítő a Békés megyei Battonyán, állítja az RTL Híradó.
Az öt postás egyike úgy nyilatkozott a csatornának, nem bírták a többletfeladatokat a közel hatezer fős városban: neki például pár hónappal ezelőtt bővítettek a körzetén, de a 130 ezres fizetésén nem emeltek.

A posta ajtajára egy cetlit ragasztottak, miszerint levélpostai kézbesítőt keresnek.

A Posta az RTL-nek azt írta, folyamatos náluk a munkatoborzás, és mindent megtesznek, hogy időben kézbesítsék a küldeményeket az országban.

A Pest megyei Tápiószelén hasonló a helyzet: ott szintén postásokat keresnek, mert a levelekért már az ügyfelek mennek be a postára, a hivatalos leveleket sem kapják meg időben. De olyan is volt, hogy egy lakos kupacban megkapott több levelet, és neki kellett szétosztania azokat.

További híreink

Ahol van még érdemi szakszervezet: több mint 115 ezer postai dolgozó sztrájkol Britanniában

Irányi Dániel

Postás-szemüvegen keresztül ismertette a bérből és fizetésből élők nehézségeit a Mi Hazánk képviselője

Irányi Dániel

Két képzést is megszüntetnek Füreden tanárhiány miatt, a diákoknak ezentúl Veszprémbe kell járniuk

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben