35.2 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Az USA történetében először csökkent a fehér lakosság száma – a liberálisok élő adásban ujjonganak

Az Egyesült Államok történetében először csökkent a fehér lakosság száma – derül ki a tavalyi felmérésből, melyet nem régiben összegeztek és hoztak nyilvánosságra.

Ebből kiderül, hogy az elmúlt öt évben drasztikusan emelkedett a színesek száma, miközben a fehérek a legtöbb államban jobb esetben stagnáltak, rosszabb esetben csökkentek. És mindez Donald Trump elnöksége alatt, akitől sokan azt várták, hogy visszaadja a régi Amerikát az embereknek. A korábbi elnök munkásságát a legjobban talán a rá adott szavazatok aránya szemlélteti a legjobban: a tavalyi választásokon Trump növelni tudta támogatottságát a latinok, feketék és homoszexuálisok körében is. Egyetlen egy csoport volt, melynek tagjai közül jóval kevesebben szavaztak rá, mint öt évvel ezelőtt. Ez pedig a fehérek. Tehát az előző elnök munkásságával a színesek meg voltak elégedve, a fehér amerikaiak – különösen a férfiak – azonban nagyot csalódtak Trumpban.

A felmérés szerint az USA történetében most először fordult elő, hogy a fehérek aránya 60 százalék alá csökkent.

A 18 év alattiak között pedig egyenesen kisebbségben vannak.

Ebben a csökkenésben nagy szerepet játszanak a latinók (legális és illegális bevándorlók egyaránt), főleg Texasban, Floridában, Nevadában, Új-Mexikóban és Arizónában.

Civilizációnk liberálisai egyként ünnepelnek

A hanyatlás nyolc évvel korábban érkezett, mint várták – a liberálisok és fehérellenes demokraták valósággal ujjonganak. Miközben az itthon is megjelent hírre a hazai nemzetellenes és globalista megnyilvánulások kimerültek az óvatos “és ez miért baj?”, “ezt nektek rasszisták” és hasonlókban, addig a tengerentúlon már ennyire sem kell finomkodniuk.

A CNN-en példának okáért élő adásban örvendeztek a felmérés eredményeinek. A női vendég egyenesen arról beszélt, hogy a hivatalba került Susan Rice is “egy közülük”. És itt nem az ideológiai, hanem egyértelműen a faji sorsközösségre célzott.

Egy másik demokrata, Eleanor Holmes Norton pedig a következőket nyilatkozta:

Nézzék meg, hogy alakul a népesség. Így fogunk mi győzni. Főleg a nagyvárosokban, és népesebb régiókban emelkedik a “kisebbségek” aránya.

Eleanor Holmes Norton állítja, “ők” állnak nyerésre

Jennifer Rubin Twitteren ujjongott a fehér Amerika hanyatlásának. Szerinte itt az idő Dél-Afrikát csinálni az USA-ból és “megelőzni, hogy a fehér kisebbség uralmát”.

A bűntudatpolitika hatásai 

Egyéb felmérésekből mellesleg az is kiderült, hogy

az elmúlt években több százezer fehér amerikai fiatal halt meg opioid túladagolásban.

Ebben pedig az az igazán aljas, hogy sokan közülük nem “lecsúszott drogosok” voltak, akik egyszerűen túladagolták magukat. Olyan átlagemberekről beszélünk, akiknek fájdalmaik voltak, ezért orvoshoz fordultak, akiben megbíztak. Az orvosok azonban jó pénzt kaptak a gyógyszerlobbitól, hogy függőséget okozó gyógyszereket írjanak fel nekik. Ezek rendszeres szedése a páciensek (inkább áldozatok) tudtán kívül okozott súlyos függőséget, mely teljes lecsúszáshoz, végső soron pedig halálhoz vezet.

A Fox által megszólaltatott Pedro Gonzalez szerint a fehérek csökkenő tendenciája egyáltalán nem meglepő, hiszen Amerikában régóta szorítják ki a fehéreket kb. mindenhonnan. Az iskolákban, a médiában és a szórakoztatóiparban is úgy állítják be őket, mint a “történelem főgonoszai”, akik minden rosszért felelősek, bűntudatot és öngyűlöletet keltenek bennük, közben az egyetemekről és a munkahelyekről diszkriminatív intézkedésekkel és kvótákkal szorítják ki őket, hogy helyüket átvegyék az “új amerikaiak”. Generációknak verték a fejébe, hogy puszta létük is bűn, és elődeik állítólagos bűnei az ő kezüket is mocskolják. A mai fiatalok jelentős része még csak ennek ellentmondó véleménnyel sem találkozhat, hiszen az internet egyre hatékonyabb cenzúrája nem enged más narratívát megjelenni.

Ennek pedig egyik legnagyobb eredménye, hogy az elmúlt húsz évben drasztikusan emelkedtek az öngyilkosságok, valamint a drog- és alkololfüggők száma a középkorú fehér férfiak és nők körében.

További híreink

USA : Kampánytéma lett a magzatvédelem

Faragó Dániel

A negyedik hullám már Szerbiában van

Faragó Dániel

Mindössze húsz év fegyház várhat a machetés gyilkosra

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben