7.3 C
Budapest
2020. december 5., szombat
Magyar Jelen
Szórakozás

Bajban van Gréczy Zsolt : akadozik a képküldés Facebook-messengeren

Több olvasónk jelezte, hogy nem, vagy csak szakaszosan működik a legnagyobb közösségi oldal üzenetküldő felületén a fényképek megosztása funkció.

A hiba ma reggeltől áll fent, ám közel sem érint minden felhasználót. A nemzetközi sajtóban úgy olvasni, hogy főleg Magyarországon, Lengyelországban és az Egyesült Királyságban állt be zavar.

A szokatlan helyzet különösen kellemetlen lehet a DK-s Gréczy Zsolt számára, hiszen köztudott róla, hogy előszeretettel használja udvarlás céljából Mark Zuckerberg játékszerét. Mint ismeretes, nagyjából egy évvel ezelőtt láttak napvilágot a politikus meztelen fotói, melyekkel fiatalabb hölgyek szívét igyekezett megnyerni. Sikertelenül.

Amennyiben a Facebook bármilyen hivatalos fórumon bővebb tájékoztatást ad a helyzetről, azt mi is közölni fogjuk olvasóinkkal.

Kapcsolódó híreink

Rengeteg előfizetőt vesztett a Netflix a “pedofilgyanús” film bemutatása óta

Irányi Dániel

A gender- és a homoszexuális lobbi is elképesztően erős – az “Anyának lenni Kanadában” című könyv szerzőjével beszélgettünk

szilardkrebsik

“Úgy készülünk, hogy idén augusztusban is lesz Magyar Sziget” – mondja a fesztivál főszervezője

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben