12.1 C
Budapest
2022. május 20., péntek
Magyar Jelen
Szórakozás

Bajban van Gréczy Zsolt : akadozik a képküldés Facebook-messengeren

Több olvasónk jelezte, hogy nem, vagy csak szakaszosan működik a legnagyobb közösségi oldal üzenetküldő felületén a fényképek megosztása funkció.

A hiba ma reggeltől áll fent, ám közel sem érint minden felhasználót. A nemzetközi sajtóban úgy olvasni, hogy főleg Magyarországon, Lengyelországban és az Egyesült Királyságban állt be zavar.

A szokatlan helyzet különösen kellemetlen lehet a DK-s Gréczy Zsolt számára, hiszen köztudott róla, hogy előszeretettel használja udvarlás céljából Mark Zuckerberg játékszerét. Mint ismeretes, nagyjából egy évvel ezelőtt láttak napvilágot a politikus meztelen fotói, melyekkel fiatalabb hölgyek szívét igyekezett megnyerni. Sikertelenül.

Amennyiben a Facebook bármilyen hivatalos fórumon bővebb tájékoztatást ad a helyzetről, azt mi is közölni fogjuk olvasóinkkal.

További híreink

Kinyitott a Prado, Versailles és a monte-carlói kaszinóba is visszatérhettek a játékosok

Dunai Tibor

Online családi húsvét a szentendrei skanzenben

Joó György

Érkezik a fekete Superman?

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen