17.2 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Hírek

Baltával ölte meg az idős áldozatokat

A gyilkosok élettársként éltek együtt az idős házaspár hódmezővásárhelyi családi házának külön lakrészében. Az idősek és a rendszeresen alkoholizáló élettársak között elmérgesedett viszony alakult ki, a sértettek többször felszólították őket az elköltözésre.

Nagy mennyiségű szeszes ital és gyógyszer fogyasztását követően az egyik elkövető a 86 éves áldozatot az ingatlan konyhájába kicsalta, ahol társa több alkalommal baltával fejbe ütötte. Ezt követően ugyanez az elkövető a 78 éves sértetthez ment és szintén több alkalommal baltával fejbe ütötte. Ezzel egyidőben egy gázpalackot is fel akartak robbantani, hogy az idős házaspár biztosan meghaljon. A gázpalackból kiáramló gáz meggyújtásának hatására az ingatlan begyulladt, ezt követően pedig szórakozni indultak. A hajnali órákban hazaérkezésükkor azt tapasztalták, hogy a ház nem égett le, így ismételten felgyújtották az ingatlant.

További híreink

Programbemutató Dunaújvárosban: Az újvárosi régió is a mi hazánk!

Kemény János

Hiánypótló dokumentumfilm készült a vörösterrorról /videó/

Kiss Albert

Havi bruttó 381 ezer, szóbeli tanácsokért a fideszes polgármesternek

Avar Álmos

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen