17.5 C
Budapest
2022. május 29., vasárnap
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek

Baltával rongált meg autókat az ittas férfi

A Tatabányai Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és rongálás vétsége miatt nyújtott be vádiratot azzal a többszörös visszaeső férfival szemben, aki Tatabányán erősen ittas állapotban egy baltával három autót rongált meg.

 

A vádirat szerint a férfi 2020. április 26-án az esti órákban Tatabányán erősen ittas állapotban egy 82,5 cm hosszúságú baltával hangosan ordítozva, szitkozódva három autót rongált meg oly módon, hogy a gépkocsik szélvédőjét kitörte, sárvédőjét, csomagtartóját behorpasztotta, megkarcolta, a gumiabroncsokat pedig kiszúrta.

 

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra is, hogy amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését beismeri, akkor a bíróság vele szemben 3 fegyházbüntetést szabjon ki azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható, valamint 4 évre tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

Elemi.hu

További híreink

Saját benzinkutat is üzemeltettek az olajos bűnözők

Irányi Dániel

Molnár Zsolt: Engem zsarolt meg az Angyal ügyvédje

Szabó Norbert

Csákánnyal ütött agyon egy kutyát

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen