12.1 C
Budapest
2022. május 20., péntek
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Hírek

Bedrogozva bántalmazta a nőt az utcán

A kiérkező járőrök tetten értek egy férfit, aki éppen egy nőt bántalmazott az utcán, az egyik családi ház előtt. Az intézkedők elfogták a garázdát, majd a helyszínen meghallgatták a szemtanúkat és a megtámadott nőt, aki elmondta, hogy előzetes szóváltást követően őt az ismerőse kétszer megrúgta. Az intézkedés során O. Lajossal szemben felmerült a drogfogyasztás gyanúja is, amit ő elismert az egyenruhásoknak.

A férfit -elfogását követően- előállították a Győri Rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt pozitív eredményt hozott THC-ra, amfetaminra és metamfetaminra.

A nyomozók a 27 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság vétség és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

További híreink

A DK az LMBTQ-propaganda mellett a XV. kerületben (is)

Kemény János

Fülöp Erik: letöltendőt az állatkínzóknak!

Kemény János

Több mint havi ötmilliót keres Schmidt Mária

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen