16.2 C
Budapest
2021. október 22., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy

Befejeződött a vizsgálat a csepeli buszon késelő férfi ügyében

Befejeződött a rendőrségi vizsgálat a februárban a csepeli buszon maszkfelirat miatt késelő férfi ügyében. A gyanúsított bíróság elé állítását kezdeményezik – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedden a police.hu oldalon.

A BRFK közösség tagja elleni, fegyveresen elkövetett erőszak és súlyos testi sértés kísérlete bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a 37 éves budapesti Ó. Bence ellen – írták.

Emlékeztettek, hogy a férfi február 25-én reggel a Csepelen közlekedő 151-es buszon szidalmazott, majd késsel megsebzett az arcán egy nőt, mert “free SZFE” feliratú maszkot viselt.

A megszúrt asszony könnyű sérülést szenvedett, a támadó elmenekült.

A bűncselekmény felderítésére a BRFK nyomozócsoportot hozott létre. Az elkövető után hajtóvadászat indult, és Ó. Bencét nyolc órán belül el is fogták.

“A BRFK életvédelmi nyomozói a vizsgálati szakaszban szükséges feladatokat 25 nap alatt elvégezték, az illetékes ügyészségen a nyomozás bíróság elé állítással történő befejezésére tettek előterjesztést” – áll a közleményben.

 

 

 

 

 

 

(MTI-fotó:csepel.info)

További híreink

B. Roland “szóváltást” követően villáskulccsal rendezte a nézeteltérést

Irányi Dániel

Saját anyját ölhette meg egy nő Óbudán

Gabay Dorka

Betiltotta a rendőrség a Mi Hazánk vonulását Jászapátiban, a párt ismét a Kúrián győzhet

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen