17.5 C
Budapest
2022. május 29., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Békéscsabán sem pihen a Mi Hazánk: a harmadik út már a postaládákban

Békés megyében is a Mi Hazánk Mozgalomra hárul a feladat, hogy alternatívát nyújtson azon nemzetiérzelmű szavazók számára, akik nem kérnek az elmúlt 30 év bábszínházából, hiszen Orbán és (ál)ellenzéke nem egymás alternatívái, hanem egy azon érem két oldala. 

Ahogy Bács-Kiskun megyében, úgy Békés megyében sem pihennek a mi hazánkos aktivisták. Békés 1-es választókörzetében a helyi párttagok és lelkes önkéntesek 12.000 postaládába juttatják el a párt szórólapjait.

“Nagyon hálás vagyok a tagságunknak, és a szimpatizánsainknak, akik saját szabadidejüket feláldozva járják velem a választókerületünket annak érdekében, hogy minél több emberhez eljuttassuk az igazság hangját. Totális az elhallgatás mind a globalista oldal “függetlenobjektív” sajtója, mind a fideszes lakájmédia részéről, a techóriások cenzúrájáról pedig ne is beszéljünk”

– mondta lapunknak Gyebnár Dávid, a térség országgyűlési képviselőjelöltje, aki szerint egyértelmű, a két nagy pólus nagyon nem szeretné, hogy a Mi Hazánk bekerüljön a parlamentbe. Hozzátette:

“A XXI. században XX. századi módszerekkel kell harcolunk annak érdekében, hogy minél többen megértsék: noha három jelölt közül lehet majd választani, ebből kettő ugyan azt az urat szolgálja, s – ha kacskaringósan is, de – mind a globalisták, mind a Fidesz útja végül a biztos nemzethalálba vezet. A Mi Hazánk tehát nem a harmadik út, hanem az egyetlen!”

Fotó: Instagram

További híreink

Toroczkai: legyen állami ünnep a Becsület Napja (videó)

Faragó Dániel

Illegális bevándorlás – További katonákat vezényelnek a határokra

Dunai Tibor

Újabb “szakértő” szerint lesz “elképesztően veszélyes” a negyedik hullám

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen