3 C
Budapest
2022. december 9., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy

Belerúgott a villamosba, a rendőrök előállították

A Debreceni Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát – tette közzé a police.hu.

A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság vétség és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2020. június 5-én 20 óra 30 perc körül Debrecenben, a Petőfi téren fel akart szállni egy villamosra, de mivel ittas volt, így annak vezetője nem engedte fel. A férfi a jármű elindulása után abba belerúgott, ami emiatt megrongálódott.

A bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, és elfogták a 40 éves férfit, akit ezt követően előállítottak. A nyomozók a helyi lakost kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

(Forrás és fotó: police.hu)

További híreink

Valóban Rákóczi téri strici volt Száva Vince? (+VIDEÓ)

Magyar Jelen

Kaczynski szerint azért születik kevés lengyel gyerek, mert túl sokat isznak a fiatal nők

Magyar Jelen

Idegesítette a harangszó – ezért gyújthatta fel a templomot Tiszakécskén egy fiatal

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben