13.4 C
Budapest
2020. szeptember 18., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy

Belerúgott a villamosba, a rendőrök előállították

A Debreceni Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát – tette közzé a police.hu.

A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság vétség és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2020. június 5-én 20 óra 30 perc körül Debrecenben, a Petőfi téren fel akart szállni egy villamosra, de mivel ittas volt, így annak vezetője nem engedte fel. A férfi a jármű elindulása után abba belerúgott, ami emiatt megrongálódott.

A bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, és elfogták a 40 éves férfit, akit ezt követően előállítottak. A nyomozók a helyi lakost kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

(Forrás és fotó: police.hu)

Kapcsolódó híreink

Kampány indul az úgynevezett unokázós csalások kivédésére Pest megyében

Dunai Tibor

“Kábelbarátokat” fogott a rendőrség

Kiss Albert

Elfogták az idősekre utazó rablót

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben